Påmelding sesongen 2016-17.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 2. Des 2016

Denne sesongen vil det være tre påmeldlngsfunksjoner: Trening, samling og renn.


Styret ber medlemmene melde seg på vinterens aktiviteter gjennom de nettbaserte påmeldingsfunksjonene: Påmelding aktivitet og kjøring, Samling, Påmelding renn.


Påmelding aktivitet og kjøring

Dette er påmelding til barmarkstrening Stjørdal og skitrening Meråker, Storlien og eventuelt Vassfjellet. Link til denne finnes i toppmenyen på disse nettsidene.

Påmeldingslisten brukes av trenerene for å planlegge treningene med hensyn til aktivitet og om det er påkrevd med hjelpetrener.

For trening i Meråker og Vassfjellet vil det bli satt opp kjøreliste. Foreldre/foresatte vil bli satt opp som sjåfør i "Bil 1, Bil 2" osv. Sjåfør 1 og 2 må i tillegg være assistenter for treneren i bakken. Dette innebærer frakt av porter og utstyr, være håndlanger når løype settes og taes ned. Til trener og to assistenter har klubben tre stykk åpne sesongkort som kan hentes i klubbhuset i Bjørgbekkbakken.

Meld på antall løpere som skal være med, max fire i hver bil. Fyll opp bilene fra toppen og nedover, "Bil 1" først, så "Bil 2" osv.

Sjåførene ordner selv stedfortreder om kveld, tidspunkt ikke passer.


Samling (eksempel)

Dette er påmelding til åpne samlinger/arrangement hvor løpere fra andre klubber kan delta. Link til denne påmeldingen vil være i invitasjonen og øverst til venstre på disse nettsidenes førsteside.

Påmeldingslisten brukes av trenerene for å planlegge treningene med hensyn til aktivitet og om det er påkrevd med hjelpetrener.

Klubben som arrangør har behov for å registrere, alder på løper, navn på foreldre/foresatte, kontaktinfo mm.


Påmelding renn

Dette er påmelding til alle terminfestede renn våre løpere i aldersbestemte klasser kan delta på.

Ved påmelding innen frist betaler klubben startkontingent. Ved DNS for påmeldt løper, ber styret om at løperen tilbakebetaler innbetalt startkontingent til klubben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.