Stort trykk på Byttedagen.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 19. Nov 2016

Det var mange besøkende og stort trykk på Byttedagen.


Stort trykk fra åpningstid på årets Bruktmesse. Bruktmessa som i år var en del av Sparebank1 landsomfattende arrangement "Byttedagen" hadde mange besøkende da salget åpnet litt over klokken ti i dag.

Salgstart hadde da blitt utsatt med noen minutter for at de aller siste salgsvarene skulle registreres inn før butikken åpnet. Køen av foreldre og barn på utkikk etter rimelig kvalitetsutstyr strakte seg da langt på utsiden av Domusbygget. På grunn av det store oppmøtet måtte det ordnes med puljevis innslepp av kunder.

Alpingruppa og Sparebank1 høstet mange lovord om Byttedagen/Bruktmessa. Det er mange som setter pris på tiltak som fremmer gjenbruk med kjøp og salg av brukt vintersportsutsyr. Både fornøyde kjøpere og selgere berømmet arrangementet

En ripe i lakken for arrangøren var den tidvis lange kassakøen. Da hver solgte vare må registreres på korrekt selger blir administrasjonen rundt salget tidkrevende. Alpingruppa vil søke å forbedre prosedyre rundt salgsregistreringen til neste års bruktmesse.

Meråker Alpinsenter var til stede på Bruktmessa med knallltilbud på sesongkort. Alpinsenteret minner om at rabatterte sesongkort fremdeles kan kjøpes på deres nettsider frem til og med 25. november. I tillegg har alpinsenteret et fantastisk tilbud til skoleelever i Stjørdal og Meråker 1.-10. trinn, kr 1500,- for sesongkortet!


Jan Sakshaug Sport var også i år på plass med mange gode messetilbud. Sportsbutikken representerer et utmerket supplement for de som ikke finner det brukte vintersportsutstyret de er på utkikk etter.

Stjørdals-Blink Alpint er meget glade for å være en del av Sparebank1 store landsomfattende bruktsalgsarrangement "Byttedagen". Sparebankens idé bak dette er sammenfallende med alpingruppas verdigrunnlag:

"Klubben skal legge til rette for at alpinsporten skal kunne utøves innenfor en fornuftig økonomisk ramme"

Alpingruppa vil også takke COOP Midt-Norge for raust og velvillig utlån av salgslokale.

Vi retter også en helhjertet takk til alle som som har levert inn ski, staver, støvler, klær og mere for salg. Tusen takk, uten deres bidrag hadde det ikke blitt noen bruktmesse!

Stjørdals-Blink Alpint er stolt og glad over at Bruktmessa er blitt et stadig mer populært og tilbakevendende årlig arrangment. Det er mange Stjørdalinger, barn og voksne, som gjennom Bruktmessa har fått topp utstyr til en meget rimelig pris.

Vi kommer tilbake neste år med en enda større og bedre Bruktmesse!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.