Den store Byttehelgen / Bruktmesse lørdag 19. november

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 22. Okt 2016

Sparebank1 og Stjørdals-Blink Alpint arrangerer stor byttehelg/bruktmesse lørdag 19. november.


Alpingruppas populære årlige brukmesse går av stabelen lørdag 19. november. Årets messe holdes i Kjøpmannsgate 36, Stjørdal, Domusbygget i "gata".

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og invitererer til en stor markedsplass for kjøp og salg av brukt vintersportsutsyr. Tøm boden og få penger for utstyr familiens yngste har vokst fra, eller utstyr som ikke lengre er i bruk. Er du på utkikk etter ski, støvler eller annet til kommende vinter? Møt opp på bruktmessa og gjør et røverkjøp! Vi har det meste: Ski, alpint, langrenn, randonee, racing, snowboard, staver, støvler, skøyter, hjelmer, jakker, bukser og mere.

Jan Sakshaug Sport vil være til stede med mange gode messetilbud. Meråker Alpinsenter er også på plass med knalltilbud på sesongkort.

Nytt av året er at alpingruppas bruktmessa holdes i samarbeid med Sparebank1. Stjørdals-Blink Alpint er meget glad for å være en del av Sparebank1 landsomfattende arrangementet: Byttehelgen. Dette innebærer blant annet at all betaling kan gjøres via mobiltelefon og mCASH. Enkelt og greit!

Stjørdals-Blink Alpint takker COOP Midt-Norge for velvillig utlån av lokale til bruktmesssa.


Program Byttehelgen / Bruktmessa:

Fredag 18. november17:00 - 20:00Innlevering for salg
Lørdag 19. november09:00 - 10:00Innlevering for salg
Lørdag 19. november10:00 - 14:00Salg
Lørdag 19 . november14:00- 15:00Kasseoppgjør, henting av utstyr ikke solgt

Adresse: Kjøpmannsgate 36 Stjørdal, Domusbygget i "gata"Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.