Blink-ungdommer i Østerrike.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 19. Okt 2016

Klubbens skigymnaselever er på plass i Østerrike.

SSL trening i Pitztal, Ivar Hembre Oppdal VGS og Stjørdals-Blink Alpint


Høstferietid er samlingstid for skigymnasene. Oppdal VGS er i tradisjonens tro på plass i Pitztal, Østerrike. Blink-alpinistene Ivar Hembre og Markus Fossland, som begge er elever ved skigymnaset på Oppdal er med på samlingen.


Fint driv i SSL løypa, Markus Fossland Oppdal VGS og Stjørdals-Blink Alpint

Samlingsdagene er som regel både lange og intense. Ungdommene har tidlig frokost for å være klar i bakken når heisen åpner. Som regel er det to treningsøkter i bakken avbrutt av lunsjpause midt på dagen. Etter skitrening står en økt barmakstrening på programmet. Middag inntas i felleskap før resten av ettermiddagen og kvelden brukes til skiprepp, videogjennomgang og skolearbeid.


Det kjøres SSL i Kaunertal, Ingrid Barane FFA Narvik VGS og Stjørdals-Blink Alpint

FFA Narvik VGS, hvor Blink-løper Ingrid Barane er elev, bruker også høstferien til samling i Østerrike. Skolens har tradisjon for å legge sin høstsamling til Kaunertal som forøvrig er nabodalen til Pitztal. Skianlegget i Kaunertal ligger på en isbre hvor høyde over havet er 2750 meter til 3108 meter. Her kjører Narvikingene sine treningøskter side om side med lag og klubber fra hele Europa.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.