Jentesamling på Rypetoppen

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 20. Jun 2016

Meget god deltagelse på Nord-Trøndelag Skikrets jentesamling i helgen 18.-19. juni.


I helga ble andre jentesamling av totalt fire gjennomført til stor begeistring for store og små.

Denne gangen var 28 utøvere med foreldre/ledsagere samlet på Teveltunet i Meråker. Været var ikke helt som vi hadde ønsket oss, men trass regn og ensifrede temperaturer var det kun positivitet, smil og latter fra alle deltakere.

Helgas trenere var Juni Øverland og Stine Skaufel, begge fra Stjørdals- Blink. Juni med ekspertise fra alpint og Stine fra turn.

Samlingens første økt ble gjennomført ute i skogsområdet rundt Teveltunet, og innebar styrke, utholdenhet og balanse. Innsatsen sto det ikke på trass noe sur muskulatur på slutten av økten.Etter lunch gikk gruppa på tur til Brudesløret. En flott tur og litt ekstra stas var det å kunne stå med en fot i Sverige og en i Norge underveis. Resten av lørdagen ble brukt til lek, moro og en sosial samling på kvelden med tacobuffet inne på fjellstua.

Helgas store høydepunkt for de fleste var nok søndagens tur til Rypetoppen klatrepark. Parken bød på klatreløyper av ulik vanskelighetsgrad og de fleste fikk nok testet egne grenser hva gjaldt både utholdenhet, styrke og høydefølelse. Dette var så gøy at flere droppet lunchen og var ute i tretoppene hele dagen non-stop.Kort oppsummert ble det atter en gang en flott samling, og en stor takk må rettes til Hilde Tokle Yri for planlegging og tilrettelegging. Juni og Stine fortjener også en stor takk for kyndig veiledning og treningshjelp samt evne og vilje til å skape positivitet og treningsglede hos samtlige utøvere. To flotte forbilder for jentene våre!

Nå ser vi frem til tredje samling som er planlagt gjennomført som en endags-samling på Steinkjer første helga i september.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.