Interessemåling for vårsamlinger.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 27. Apr 2016

Sør-Trøndelag Skikrets ønsker å måle interessen for sine åpne kretssamlinger denne våren. Meld dere på.

Sør-Trøndelag Skikrets planlegger to vårsamlinger på Juvassbreen. Samlingene vil være åpne kretssamlinger hvor løpere fra alle kretser er velkomne til å delta. Før endelig samlingsprogram blir publisert ønsker man å kartlegge interessen blant løperne. Er dette noe du kan tenke deg å være med på er det viktig at du melder inn interessen til Sør-Trøndelag Skikrets så snart som mulig.

NB, disse samlingene har vært regnet som en av sesongens absolutte høydepunkt for de Blinkalpinistene som har deltatt tidligere.


Se kopi av e-post fra Sør-Trøndelag Skikrets her:

Hei alle sammen,

Dette er en interessemåling for samlingsdager våren 2016 for Sør-Trøndelag Skikrets. Åpne skisamlinger tilrettelagt for U14/U16, men hvor yngre ivrige utøvere også kan delta. Vi planlegger 2 samlinger, Juvass-1 og 2. Den andre samlingen har vi tre alternativer, a, b og c hvor vi velger alternativ etter å ha sett interessen. Invitasjoner med samlingsdager sendes ut 4. mai.

Vi ønsker at foreldre/ledsagere med løpere registrerer seg snarlig på:

http://doodle.com/poll/nkdvhudrr5enbyah

Før opp løpers navn med fødselsår. Før også opp foreldre/ledsagere på ny registrering. Marker tilgjengelighet på dagene med Ja=passer, (Ja)=kanskje og Nei=ikke. Husk å lagre!

Dersom interessen skulle endre seg, gå inn på samme side, før peker over aktuelt navn og klikk på blyanten som dukker opp. Rediger interessen og lagre!

Med vennlig hilsenØrjan Berg-Johansen
Sør-Trøndelag Skikrets AlpintKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.