Vellykket jentesamling i Åre.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 18. Apr 2016

God oppsluttning og fornøyde deltakere på skikretsens jentesamling.

Deltakere og trenere fra Stjørdals-Blink: Maria, Eirin, Juni, Ingrid, Maia og Mille


28 jenter deltok på Nord-Trøndelag Skikrets jentesamling i Åre i helgen 16.-17. mars

Sesongen er på hell, men etter helgas kretssamling for jenter 8-14 år er nok motivasjonen på topp til å fortsette med barmarkstrening frem mot neste skisesong 2016/2017. 28 jenter var samlet til den første av fire treningssamlinger i 2016, hvor alle er i regi av kretsen.


Krevende forhold i bakken

Lørdag bød på krevende forhold i bakken, men ingen sure miner var verken å se eller høre fra deltakerne. Lørdag sto ulike øvelser på programmet og det ble også forsøkt å stikke en løype, men på grunn av løse forhold lot dette seg ikke gjennomføre.


Etter lørdagens økt i bakken dro de fleste i bassenget på Holiday Club for bading, svømming og lek. Og etter en lang dag med masse aktivitet avsluttet vi med en trivelig felles middag på O'Learys.


Alle deltakerene samlet på Holiday Club


Løype og frikjøring på søndag

Søndagen viste seg å bli den beste dagen hva gjelder både føre, treningsforhold og vær. Første økt før lunch fikk alle prøvd seg på portkjøring og andre morsomme øvelser med mål å forbedre teknikk og ferdigheter på ski. Etter en god og lang lunch dro vi alle på "safari" for å sjekke hva Åre hadde å by på av bakker.En gøyal avslutning for både utøvere og ledsagere.


Oppsummert har det vært en innholdsrik, lærerik, morsom og ikke minst en helg hvor alle har fått stiftet bekjentskaper med nye jenter fra samme krets.


Takk til trenere og skikrets

En stor takk må rettes til helgas trenere, Ingvild, Ingrid og Juni for formidabel innsats og arbeidsglede! Tre flotte jenter vi kan være veldig stolte av å ha som trenere og forbilder for jentene våre.


Vi vil også takke kretsen for at de har prioritert dette prosjektet! Hovedmålet var vel rekruttering av nye utøvere, men vi er sikre på at de som allerede er erfarne på ski også har fått økt motivasjon til å fortsette på ski i kommende sesonger.Nå er det bare å se frem til neste samling som er planlagt på Teveltunet en gang før sommerferien!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.