Moro med fart!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 6. Mar 2016

Stjørdals-Blink løper Maria Kvello sier det har vært moro å være med på fartstrening og renn på Oppdal.


Midt-Norsk Fartsuke og Erik Håker Cup har gått i dagene 2.-6. mars. Treningsdager og renn har blitt avviklet under fine forhold på Oppdal. Deltagende løpere har vært fra klubbene Oppdal, Freidig, Stjørdals-Blink, Rauma, Rival og Lillehammer.

Fra Stjørdals-Blink deltok Markus Kvello, Erlend Persen og Ingrid Barane i klassen U16. I klassen U14 var klubben representert av Stian Hanssen og Johan Strid, mens Maria Kvello var førsteårs deltaker i U12 klassen. I tillegg stilte Filip Kvello til start i storsallåmrennet som ble arrangert på søndag for klassene U10 og yngre.

Midt-Norsk Fartsuke var i tradisjonens tro lagt opp med tre dagers fartstrening i Vangslia. U16 løperne hadde en av sine treningsdager i Hovden. Etter tre dager med fartstilvenning, terping på hockey-posisjon, hopp og kulekjøring var løperne klare for renn.

Erik Håker Cup ble avviklet med to SG-renn på lørdag og et SG-renn søndag. Alle rennen gikk i Vangslia. Navnefar til arrangementet, tidligere toppalpinist med 11 NM titler og 5 WC seire Erik Håker, sto selv for premieutdelingen.

Resultatlister: Resultatlister EHC 2016Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.