Blink-alpinister på skisamling i Tänndalen

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 25. Nov 2015

Tre Blink-alpinister deltok på samlingshelg i Hamrabacken i Tänndalen.

Thomas, Ingrid og Johan var på plass i Tänndalen.


Sør-Trøndelag Skikrets åpne skisamling, i helgen 21.-22. november, hadde 27 unge trønderalpinister som deltagere. Fra Stjørdals-Blink deltok Thomas Bakken og Ingrid Barane i U16 klassen, mens Johan Strid representerte klubben i U14 klassen.

Skisamlingen ble holdt i Hamrabacken i Tänndalen. Her var kuldegradene kommet og snøproduksjonen var godt i gang. Halve bakken var åpnet for skikjøring. Den noe begrensede plassen ble effektivt utnyttet av treninghungrige alpinister fra mange forskjellige norske og svenske klubber. Fem parallelle slalåmløyper ble gjenstand for fullt trykk fra kl 07:00 til kl17:00 på lørdag og søndag.

Trønderne fikk tildelt to treningsøkter i bakken hver dag. Første økt ble kjørt kl 07:00 til 09:00, mens andre økt kom etter lunsj kl 13:00-15:00. I tillegg fikk de fleste plass til en frikjøringsøkt på 45 minutter mellom disse to. Det ble derfor to intense skikjøringsdager i bakken. Utøverne var slitne, men veldig godt fornøyd etter endt treningshelg. Mange ga uttrykk for at det var moro å komme på ski igjen.

Trønderkretsen lå også i år samlet på Hamra SkiLogde. Meget hyggelig og sosialt for både løpere og foreldre. God deltakelse på høstsamlingene i Hamra, viser at dette er populære samlinger både for løpere og foreldre.

Bilder fra samlingen kan sees i albumet: Sesong 2015-16

Video fra samlingen:

Hamra from Ketil on Vimeo.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.