Dugnadshelg i Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 18. Okt 2015

Alpingruppas medlemmer har brukt helgen til dugnad i Meråker Alpinsenter.Stjørdals-Blink Alpint er med på å klargjøre Meråker Alpinsenter for kommende sesongs store arrangement, Telenorleken 2016. I forbindelse med dette gjennomgår alpinanlegget i Meråker en oppgradering.

Telenorlekene 2016 skal arrangeres i dagene 11.-13. mars. Rennet er regnet som NM for U14 alpinister. Det forventes at ca 320 løpere, og at like mange foreldre, lagledere og trenere vil være til stede i bakkene under renndagene.

Bakkeeier har i løpet av sommeren gjort en betydelig innsats. Super-G traséen er ryddet for skog og planert, vannrør er lagt for å kunne øke snøproduksjon, og i disse dager monteres vendehjul og heiskortlesere ved alle skitrekkene.

Alpingruppa har i løpet av sommeren og høsten vært med på rydde renntraséen for krattskog, brenning av kvist og trekking av rør og kabel for tidtaking. I løpet av helgen har oppkobling av tidtakerkabler blitt ferdiggjortt. Arbeid som gjenstår i bakken er blant annet montering av reklameskilt.

I tillegg skal også Stjørdals-Blink Alpint bygge nytt klubbhus nederst i Bjørgbekkbakken. Dette arbeidet starter i kommende uke.

Med nye godkjente renntraséer, godkjent opplegg for tidtaking og nytt klubbhus med tidtakerbu vil Meråker Alpinsenter være en ypperlig rennarena for fremtidige store landsrenn og mindre lokale renn.

Vi vil berømme alpingruppas medlemmer som viser et humør og dugnadsvilje som er beundringsverdig og eksepsjonell. Heldig er den idrettsleder som har denne foreldregruppen på sitt lag!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.