Nye trenere på plass i alpingruppa.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 13. Sep 2015

Alpingruppas nye trenere var med på sin første treningsøkt sist torsdag.Stjørdals-Blink Alpint ønsker Emilie Bakken og Juni Øverland, hjertelig velkommen som trenere i alpingruppa.

Begge var til stede under torsdagens treningsøkt ved Stokkan Ungdomsskole. Her mottok de gode råd og vink fra hovedtrener Odd Fossland om hvordan en god og effektiv treningstime på rullekøyter kan legges opp.

Emilie og Juni vil lede mange tirsdags og torsdagstreninger denne høsten. Begge har masse ski- og treningskunnskap fra egne alpinist-karrierer. I tillegg vil hovedtrener Odd fungere som støtte og mentor. Begge jenten har meldt seg på høstens trenerkurs som arrangeres av Skiforbundt og Nord-Trøndelag Skikrets. Egen skierfaring, Odd som mentor og Trener 1 kurs, skulle borge for at alpingruppa nye trener vil være godt kvalifisert.

Jentene kommer også til å være med på flere skitreninger gjennom vinteren. Primært på alpingruppas treninger i Meråker, men de vil også bli å se under enkelte treningsdager på Storlien.

Alpingruppas trenere sesongen 2015-16 vil da være:

  • Odd Fossland, hovedtrener
  • Olav Snorre Kristiansen, skitrener
  • Emilie Bakken, ski- og barmarkstrener
  • Juni Øverland, Ski- og barmarkstrener

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.