Super pris på sesongkort.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 9. Sep 2015

Meråker Alpinsenteret gir et meget raust tilbud til alle grunnskolebarn i Meråker og Stjørdal.Meråker Alpinsenter tilbyr alle grunnskolebarn i Meråker og Stjørdal sesongkort for kr 1200,- kommende sesong. Et meget godt tilbud som vil gi mye skikjøring for pengene. For sesongen 2015-16 planlegger skisenteret å ha kveldskjøringer to dager i uka i tillegg til vanlig åpningstid i helgene!

Sesongkortet vil kunne kjøpes på Stjørdals-Blink Alpints Bruktmesse som holdes lørdag 28. november.

I løpet av sommeren har skogsmaskiner og gravemaskiner vært i sving for å klargjøre renntraseéne som skal brukes under kommmende vinters store arrangement i alpinsenteret: Telenorlekene Landsfinale 2016. I tillegg til utbedring av traséer er det også gjort et løft på snøproduksjonskapasiteten. En kraftig forbedring av kapasiteten gjør at det kun kreves noen få dager med sammenhengende kulde for å snølegge hele renntraséen. Dette blir bra, vi gleder oss!

Det følgende er klippet fra Meråker Alpinsenters Facebooksider:
Så har styret i Meråker Alpinsenter gjort et vedtak som vil glede mange. Svært mange. For denne sesongen kan alle elever i grunnskolen både i Stjørdal og Meråker, få sesongpass for bare 1 200 kroner. Passet vil ikke bli å få kjøpt på nett, men vi vil være til stede ved Stjørdals Blinks bruktmesse senere i høst, og vi selger sesongpasset i alpinsenteret. Det er ingen tidsfrist for å kjøpe til denne prisen.
Nå nærmer det seg sesongstart, og vi gleder oss......

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.