Klubbhus i Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 14. Aug 2015

Det ekstraordinære årsmøtet åpnet for bruk av midler på klubbens høyrentekonto til bygging av klubbhus i Meråker.Klubbhuset skal stå nederst i Bjørgbekkbakken, til høyre for skitrekket ca 50 meter på oversiden av heisbua. Huset er tenkt bygd med to stykker Moelven brakker hvor taket røstes og trekkes ut over inngangparti og bod på den ene siden. I tillegg skal det bygges tidtakerbu som en etasje nummer to over den brakka som er nærmest bakken.

Alpingruppa er allerede i samtaler for overtakelse av to stykker fullt brukbare brakker. Nabovarsel og byggesøknad sendes ut i neste uke. Gravemaskinene som i disse dager gjør ferdig sitt arbeid i alpinsenteret tar seg av det gravearbeid som må gjøres før tomten er byggeklar. Målet er at klubbhuset skal stå ferdig til kommende skisesong.

Det vil bli gjennomført en del dugnadsarbeid i forbindelse med byggingen. Datoer for dugnadsdagene vil bli sendt ut i løpet av få dager. Styret i alpingruppa og organisasjonskomitéen for Landsfinalen ber om at medlemmene setter av flest mulig av disse dagene til deltakelse på dugnadene.

Nytt klubbbhus/tidtakerbu sammen med de oppgraderinger som gjøres i Meråker Alpinsenter i forkant av Telenor Landsfinale 2016, gjør at vi har en fullverdig trenings- og rennarena i vårt nærområde. En "hjemmebane" våre alpinister kan være stolte av!

Se omtale av saken i Stjørdalens Blad 30. juli i år: Alpingruppa bygger klubbhus i MeråkerKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.