Ironman og barmarkstrening på Oppdal.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 11. Aug 2015

U14 og U16 løpere fra Midt-Norge inviteres til Oppdal i helgen 21.-23. august.Norges Skiforbund og Oppdal VGS arrangerer Ironman-test og barmarksamling på Oppdal. U14 og U16 løpere inviteres til å delta.

Ironmantesten holdes fredag 21. august, testen er åpen for U16 løpere og eldre. Barmaksamlingen fortsetter lørdag 22. og søndag 23. august, her inviteres U14 løpere til å delta.


Start "Hovden opp" på fjorårets barmarkssamling Oppdal.

Tidligere års barmarkssamling på Oppdal i regi av Skiforbundet og Oppdal VGS har vært en stor suksess med mange deltagere og god stemning. Deltagerne har gitt uttrykk for fine og morsomme treningsdager med dyktige trenere. Samlingen har også vært vellykket sosialt da løperne har satt pris på å møte alpinvenner fra hele Midt-Norge.


Markus F på hexagon under Ironman-test 2014.

Merk, påmelding til Ironman-test og barmarksamling gjøres av den enkelte. Ingen felles påmelding fra klubben til dette arrangementet. Påmeldingsfrist er 17.08.15.

Link til Skiforbundets terminliste-sider med informasjon og påmelding:
Ironman/barmark Oppdal 21.-23. august

For detaljert informasjon om Ironman og Ironman Jr testene, se Skiforbundets testprotokoll:
Ironman & Ironman Jr testprotokoll

Instruksjonsvideo av Ironman testøvelser. Merk for øvelsene benkpress, submaks knebøy og 1RM knebøy har Ironman Jr alternative øvelser:
Video Ironman øvelser


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.