Sykkel og rulleskøyter

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 15. Jun 2015

Det blir fellestreninger på sykkel og rulleskøyter i sommer.
Som en del av sommerens egentrening- og aktivitetsprogram blir det fellestreninger på sykkel og rulleskøyter i juni og første uke av juli. Etter en pause gjennom sommerukene i juli og begynnelsen av august starter vi igjen opp med sykkeltrening søndag 9. august.

Trener Odd oppfordrer Blink alpinistene til aktivitet og egentrening gjennom sommeren. Et bra bidrag til sommerens treningsprogram vil være å delta på alpingruppas fellestreninger på sykkel og rulleskøyter.

Sykkeltrening blir hver søndag mellom kl 11-13:00, oppmøte på Bunnpris Stjørdal. På sykkeldagene er det satt opp en ansvarlig voksen fra foreldregruppa, denne bestemmer sykkelrute den aktuell dagen. Hvis det er flere voksne møter opp, og det er stort aldrsprik blant løperne, kan det være aktuelt å dele sykkelgruppa i to. Dette må vurderes fra gang til gang.

Rulleskøytetrening blir onsdager kl 17-18:00 ved Stokkan Ungdomsskole. Ingen voksne er satt opp som ansvarlig disse dagene, men voksne fra foreldregruppa er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta. Kjegler og annet nødvendig utstyr vil være tilgjengelig på "treningsfeltet" de aktuell dagene. Ved regnvær avlyses aktiviteten da hjullagrene på skøytene trekker til seg fuktighet og sand fra våt asfalt, noe de tåler særdeles dårlig.

For de med lite rulleskøyterfaring vil dette være en utmerket mulighet til å se og lære fra de eldste løperne i alpingruppa. Utstyr du trenger for rulleskøytetrening er:

  • Rulleskøyter av type «inline», hjullager bør være ABEC 5 eller høyere.
  • Beskyttelsesutstyr for rulleskøyter: Sykkelhjelm, kne, albue og håndleddsbeskyttere evt hansker.
  • Beskyttelsesutstyr er påkrevd på rulleskøytetreninger
Påmelding til sykkel og rulleskøytetrening gjøres gjennom klubbens påmeldingsider:
Påmelding aktivitet og kjøring

Merk at påmeldingsfrist for sykkel er kl 18:00 dagen før.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.