To ganger på seierspallen under årets Hovedlandsrenn.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 18. Mar 2015

Vi gratulerer med to pallplasseringer for Markus Fossland under Hovedlandsrennet 2015.Pallplasseringene, henholdsvis andre og tredjeplass i utfor og superkombinasjon, kom begge på Hovedlandsrennets første dager på Hemsedal. Vi gratulerer med knallsterk kjøring i den lange og utfordrende traséen som var arena for Hovedlandsrennets fartsdel.

Markus fulgte opp med bra skikjøring også under de tekniske disiplinene som var lagt til Geilo. Her ble det en åttendeplass i storslalåm og en femteplass i slalåm.

Ingrid Barane som var klubbens andre deltager og debutant i Hovedlandssammenheng var ikke like fornøyd etter en 43. plass som beste plassering. Den kom i utfordelen på Hovedlandsrennets første konkuransedag.

Både Ingrid og Markus bidro stort til at Nord-Trøndelag Skikrets tok seg helt til bronsefinalen i Team Event arrangementet på Geilo. Tap i bronsefinalen ga en fjerdeplass i denne underholdende og morsomme lagkonkuransen i paralellslalåm. Nord-Trøndelag Skikrets lag besto av Ingrid Barane, Markus Fossland og for anledningen to lånte løpere, Rory Fitzgerald fra Sør-Trøndelag Skikrets og Ingrid Nord Møre- og Romsdal Skikrets.

Hemsedal IL Alpingruppa og Geilo IL Alpint var arrangører for årets Hovedlandsrenn. Hemsedal for fartsdelen og Geilo for de tekniske øvelsene. Begge sto for flotte arrangement som ble aviklet på beste vis.

Løpere, trenere, lagledere og foreldre fra Sør- og Nord-Trøndelag bodde sammen under hele arrangementet. Meget hyggelig og sosialt for både ungdommene og de voksne som var med. Samtidig er det en praktisk ordning å operere som et lag, da de forskjellige oppgavene under renn og forberdelser kan fordeles på flere personer.

Vi takker ungdommer og voksne for fine dager og god innsats under dagene på Hemsedal og Geilo.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.