Hovedlandsrennet 2015 er i gang.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 10. Mar 2015

Hovedlandsrennet fartsdisipliner 2015 er i gang på Hemsedal. Stjørdals-Blink Alpint har med to løpere.


Hemsedal IL Alpingruppa står som arrangør av årets Hovedlandsrenn fart. Fartsdelen av Hovedlandsrennet går i dagene 8.-12. mars. Markus Fossland og Ingrid Barane representerer Nord-Trøndelag Skikrets og Stjørdals-Blink Alpint under rennet.

Som alltid i fartsrenn er det obligatoriske treningsdager i forkant av selve rennet. Treningsdagene var mandag og tirsdag, renndagene er onsdag 11. mars og torsdag 12. mars. Treningsdelen av Hovedlandsrennet ble noe avkortet da tirsdagens treningskjøring i utforløypa ble avlyst på grunn av mye vind og dårlig sikt. Mandagens gjennomkjøringer ble imidlertid fullført. Se video av Markus Fosslands treningskjøring i utforløypa via link lenger nede på denne siden.

Utforrennet går av stabelen onsdag, mens Super-G og slalåmdelen av SuperKombi holdes torsdag 12. mars. Lørdag og søndag 13.-14. mars, forsetter Hovedlandsrennt med storslalåm og slalåm i Vestlia på Geilo.

Fra Nord- og Sør-Trøndelag Skikrets deltar totalt åtte løpere. Klubbene som er representert er Stjørdals-Blink Alpint, Freidig Alpint og Oppdal Alpin.

Vi ønsker alle trønderalpinistene lykke til i Hovedlandsrennet 2015!

Se video fra utfortreningen mandag: Markus F DH trening mandag