Stor fart og lange hopp under Fartsuka.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 1. Mar 2015

Tre dager med intensiv fartstrening under Midt-Norsk Fartsuke på Oppdal.Stjørdals-Blink Alpint deltok på årets Fartsuke med syv løpere. I U12 deltok Blink-løperne Stian Kjeldstad Hansen og Johan Strid. Erlend Persen, Markus Kvello og Thomas Bakken deltok i U14 klassen, mens Ingrid Barane og Markus Fossland representerte Blink som U16 løpere.

Treningsdagene ble lagt til Vangslia og Hovden. De to bakkene bød på forskjellige utfordringer for alpinistene. Vangslia med masse terreng og innebygde hopp i traseen satte krav til blant annet god hoppteknikk og mykhet. I Hovden, med hardt underlag og lange bratte heng, lå utfordringen i større grad på linjevalg og å holde rene skjær gjennom hele løypa.

Fartstilvenning og riktig hockeystilling er en viktig del av Fartsuka, spesiellt for de yngste løperne. Det var moro å se klubbens U12 løpere gjøre store fremskritt fra dag til dag under samlingen.

Klubbens U14 og U16 løpere bruker i hovedsak Fartsuka som en oppkjøring til de fartsrenn som kommer om få uker i Telenor Landsfinale og Statoil Hovedlandsrenn.

Bildene fra Midt-Norsk Fartsuke 2015 er lagt til i albumet: Sesong 2014-15

Noen av bildene ser du under her: