Innholdsrik vinterferiehelg.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 22. Feb 2015

Stjørdal-Blink Alpint var i helgen vertskap for samling for løpere U12 og eldre, samt for skikretsens rekrutter. Samtidig var også klubben arrangør av KM slalåm og Stjørdalsmesterskapet i storslalåm.Helgens program startet på Storlien fredag, med samling for løpere U12 og eldre og for skikretsens rekruttsamling for løpere U10 og yngre. Samlingene hadde henholdsvis 17 og 12 deltakere. Trener for U12 og eldre var Atle Roldstadaas, Freidig Alpints meget dyktige og populære trener. Mens rekruttsamlingen ble ledet på beste vis av trenerne Frode Børstad og Stian Wodahl.

Fredagen ble avsluttet med felles middag på Resturant Flamman. Hyggelig samvær etter en dag med mye moro og hard jobbing i bakken.

Samlingen fortsatte lørdag med slalåmrenn, KM Nord-Trøndelag Skikrets. 38 løpere stillte til start. Det ble kåret kretsmestere for årsklassene U12 og eldre. Rennet gjaldt også som kvalifiseringsrenn til puljeplassering Telenor Landsfinale 2015. Etter endt slalåmrenn ble resten av dagen viet storslalåmtrening. Stor treningsvilje og mye bra skikjøring ble levert fra deltakerne. Storlien viste seg fra sin absolutt beste side med blå himmel, tilnærmet vindstille, samt behagelig temperatur. Solskinn og en fantastisk utsikt til fjelllheimen langs grensen var med på å gjøre dagen minneverdig.

Fellesmiddag og premieutdeling på LeSki Restuarant avrundet lørdagens renn og treningsdag.

På søndag var det duket for årets Stjørdalsmestersakp i storslalåm. Meråker Alpinsenter utmerkede bakker var arena for konkuransen. Det ble kåret vinnere i årsklassene U12 og eldre. I tradisjonens tro ble det også delt ut vandrepokal til raskeste jente 13 år og yngre, som i år var Maria Kvello fra Stjørdals-Blink. Vandrepokalen for raskeste gutt 13 år og yngre, gikk til Johan Strid, Stjørdals-Blink. Vandrepokal ble også utdelt til rennets yngste deltaker, Filip Kvello, også han Stjørdals-Blink. Til slutt ble vandrepokalen til årets Stjørdalsmester i storslalåm delt ut. Denne gis til raskeste løper uavhengig av årsklasse. Markus Fossland ble klokket inn på dagens kjappeste tid og sikret seg med det tittelen som Stjørdalsmester 2015.

For alpingruppa i Stjørdals-Blink har det vært en glede å være vertskap og arrangør gjennom en innholdsrik skihelg. Vi har fått se mye skiglede fra unge, og noen ikke fullt så unge, treningsivrige alpinister. Vi har fått se mye bra skikjøring fra de samme alpinistene og vi har hatt en fin helg i selskap med hyggelige skivenner fra Steinkjer Skiklubb, Inderøya IL Alpin, Freidig Alpin og Trondheim Alpinliga.

Resultater fra helgens renn finner du her: Resultatlister 2014-15
Alle bildene fra helgens renn og samling finner du i albumet (scroll nedover i albumet): Sesong 2014-15Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.