Ledige plasser på vinterferiens rekruttsamling.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 10. Feb 2015

AK Nord-Trøndelag melder at det i dag, tirsdag 10. februar, før påmeldingsfristen går ut, fremdeles er ledige plasser på rekruttsamlingen 20.-22. februar.Rekruttsamlingen i regi av Nord-trøndelag Skikrets på Storlien og Meråker 20.-22. februar er ikke "fullbooket". Det er fremdeles ledige plasser på samlingen og på overnattingen. Merk, skikretsen tar kostnaden med overnatting for de som melder seg på.

Med tanke på fjorårets meget vellykkede rekruttsamling anbefaler Stjørdals-Blink Alpint alle sine medlemmer og andre (trenger ikke være medlem av alpinklubb) til å melde seg på denne samlingen. Det blir garantert mye moro i bakken og masse hyggelig sosialt samvær med nye og gamle skivenner.

Rekruttsamlingen går paralellt med Blinks egen åpne samling for løpere U12 og eldre. Noe som sikkert kan gjøre det ekstra stas for de yngste å være med.

Påmeldingsfrist er i dag tirsdag 10. februar.

For utfyllende informasjon om program, overnatting, påmelding mm, se egen sak med invitasjon til samlingen på SBAs nettsider: Rekruttsamling Storlien og Meråker
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.