Fin start på Gjensidige Skiskole.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 15. Jan 2015

Fine forhold i Daltrøa og ivrige unge skikjørere ga den best tenkelige starten på årets Gjensidige Skiskole.En fulltegnet påmeldingsliste sørget for at 40 skiskoledeltakere møtte opp til skikveld i Daltrøas velpreparerte bakke i Skjelstadmark.

Bjørn Hembre, styremedlem i Stjørdals-Blink Alpint og AK-formann i Nord-trøndelag Skikrets, ønsket velkommen til årets skiskole. Veldig artig å se så mange glade, unge alpinister var meldingen han ga deltakerne.

Deltakerne ble delt inn i tre grupper etter erfaringsnivå. Det ble så kjørt øvelser med forskjellig vanskelighetsgrad i de ulike gruppene. Fokus denne første kvelden, og gjennom resten av skikolekveldene, vil være på grunnleggende skiteknikk. Grunnposisjon, plog og skrensestopp, plogsving, vekt på ytterski og "kjøttbolle og "spagetti" var noe av det som ble utprøvd i bakken på skiskolens første treningskveld.

Lydhøre og ivrige elever gjorde jobben til en lek for instruktørkorpset som besto av trenere, foreldre og unge alpinister fra Stjørdals-Blink Alpint.

Daltrøa viste seg nok en gang som en ypperlig arena for skiskoleaktivitet. Ros må gis til bakkemannskapet for en meget godt preparert skibakke.

Alpingruppa gleder seg til fortsettelsen på sesongens skiskole.

Bilder fra Gjensidige Skiskoles første kveld kan du finne i SBAs fotoalbum: Sesong 2014-15

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.