Velkommen til SBAs nye nettsider.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 12. Jan 2015


Stjørdals-Blink IL har nå lansert sine nye nettsider. Apingruppa tar i bruk sidene fra og med 11. januar.Nytt design, nye funksjoner, forbedret navigering og forenklet administarsjon gjør Stjørdals-Blink ILs nye nettsider til en klar forbedring.

Ta deg tid til å gjøre deg kjent med de nye sidene våre. Alle funksjoner fra de forrige sidene er beholdt, så som kalender, påmelding renn og trening, bildealbum, resultatlister og selvsagt nyheter. I tillegg er det kommet til en del nye funksjoner hvor den viktigste er at du kan logge deg inn med din MinIdrett ID. Når dette er gjort kan du skrive og legge til bilder i klubbens blogg, og du kan kommentere og "like" andre blogginnlegg, nyheter etc.

Uavhengig av om du er logget inn med MinIdrett ID eller ikke, har du også tilgang til Hovedlagets hjemmeside, samt sidene til alle Stjørdals-Blink ILs andre grupper.

Nettsidene vil være alpingruppas primære informasjonskanal til løpere, medlemmer og foreldre. Gjør deg kjent med sidene, klikk deg innom jevnlig, hold deg oppdatert.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.