Fartsfest i Fagerlia.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 17. Feb 2018

Hele 79 løpere stilte til start i lørdagens fartsrenn i Fagerlia, Meråker Alpinsenter.

To fartsrenn og et slalåmrenn gikk av stabelen i Fagerlia, Meråker Alpinsenter, denne lørdagen: Åpent KM SG NT-Skikrets,  samt SG- og SL-delen av det tradisjonsrike Småalpinistrennet

Med 90 alpinister til start hadde årets renn rekordstor deltagelse. Alle klubbene i Trøndelag var representert, Surnadal Alpin var på plass, det var også våre svenske alpinvenner fra Åre SLK og Uppsala SLK. 

Fem centimeter nysnø i renntraséen ventet bakkemannskapet ved oppmøte lørdag morgen. Klargjøring av bakke før rennstart innebar snømåking og iherdig skliing av bakkemannskapet, det hele under dyktig ledelse av rennjury. Snørydding av renntrasé forsinket rennstart med 30 minutter. Dette ble kjørt inn i løpet av dagen. Slalåm Småalpinisten, som var dagens siste renn, startet og sluttet i henhold til "tidtabell".

Rennehelgen i Meråker avsluttes i morgen med storslalåm, besiktigelse kl 09:00 og rennstart kl 09:45.

Rekordstor deltagelse til tross, for Blink Alpint er det et skår i gleden å registrere at et slikt arrangement ikke kan arrangeres uten god hjelp fra våre naboklubber. For tiden er det ikke tilstrekkelig med mannskap i egen klubb til at vi kan bekle nødvendige funksjoner i et renn av denne størrelsen. Vi håper derfor på tilvekst av nye løpere og engasjerte foreldre.


Resultat fra lørdagens renn:

Resultat KM SG NT 2018

Resultat Småalpinisten SG 2018

Resultat Småalpinisten SL 2018


Resultat fra søndagens renn:

Resultat Småalpinisten SSL 2018, U10 og yngre

Resultat Småalpinisten SSL 2018, U12 og eldre


Bilder fra rennhelgen (scroll til nederst på siden):

Album 2017-18
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.