Skisamling på Juvass 20.-21. mai.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 8. Mai 2017

Påmelding kan nå gjøres til Sør-Trøndelags Skikrets åpne skisamling på Juvassbreen.

Invitasjonen med link til påmelding, Juvass 1, ser du under:

Invitasjon Juvass 1

U14/U16 (også åpen for U12)

Åpen alpinsamling Sør-Trøndelag Skikrets

Lørdag 20.mai – søndag 21. mai 2017

Frist påmelding: fredag 12.mai kl 21:00

Vi inviterer til åpen alpinsamling; 2 dager 20.mai – 21.mai 2017. Samlingen tilrettelegges for kommende sesongs U14 og U16 årsklasser, men er også åpen for U12. Planlegger trening på basisferdigheter med momentrening/frikjøring og modeller med staur.

Ta med SL og SSL utstyr. Ta med klær til barmark.

Bindende påmelding til skisamlingen/overnatting gjøres på: https://goo.gl/forms/ljFqZvN4czs0kLn72 Fyll ut skjemaet og klikk for å sende inn. Det kommer en kvitteringsmelding til epostadressen som du skriver inn i skjemaet. Dersom du har behov for å justere påmeldingen, send inn en ny påmelding, og angi i skjemaet under «Annen info» at denne erstatter tidligere påmelding.

Overnatting er reservert på Raubergstulen fra fredag-søndag. De som evt. har spesielle behov for overnatting, før opp dette som ønske i påmeldingen, i skjemaet under «Annen info».

Priser overnatting (Raubergstulen) (fjorårets priser):

Barn/ungdom/voksne

Halvpensjon m/nistepakke

400 – 590 kr pr døgn

Heiskort; 310,- pr. dag, ta med Axess/Skistar kort. www.gpss.no Raubergstulen: www.raubergstulen.no

Hver enkelt betaler overnattingen ved utsjekk, heiskortkjøp i kafeteriaen på breen. Oppmøte på breen lørdag kl. 08:30 (justeres eventuell). Transport avtales internt/ordnes selv. Man kan melde seg på enkeltdager for samlingen. Aktivitetsavgift pr. samlingsdag er satt til 0 kr ved påmelding innen fristen. Aktivitetsavgift ved etteranmeldelse er 100 kr ekstra pr dag. Etteranmeldte ordner overnatting selv. Aktivitetsavgift blir fakturert ut fra kretsen i etterkant.

Invitasjonen også sees og lastes ned her: Invitasjon Juvass 1


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.