Gnistrende kjøring i Whistler Cup.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 9. Apr 2015

Markus Fossland bidro sterkt til at Norge ble beste nasjon under Whistler Cup i Canada.

Sterk laginnsats fra de seks norske jentene og guttene sikret Norge seieren som beste nasjon i årets Whistler Cup for U16 løpere. Markus var god bidragsyter til seieren gjennom sine to andreplasser i SG og SL.

Selv var Markus mest fornøyd med andreplassen i SG, som kom etter at han var blitt flagget av under sin kjøring som startnummer 24. Løperen foran Markus mistet skien, og Markus ble derfor stoppet og gitt beskjed om ny start. Etter å ha tatt seg tilbake til toppen for ny start, gikk Markus ut av startporten som løper nummer 45.

Det ble også andreplass i SL-konkuransen. Vinner her var Mikkel Solbakken fra Bærum Skiklubb, Mikkel vant forøvrig også SG og SSL. Nærmest Markus på tredjeplasse kom Hiroto Hasebe fra Japan.

I storslalåmrennet som for U16 guttene gikk på konkuransens siste dag, søndag, ble Markus disket etter en feil portpassering.