Blink-alpinistene øverst på seierspallen.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 31. Mar 2015

Løperne fra Stjørdals-Blink Alpint gjorde rent bord under årets Geitfjellrenn.



Søndag 29. mars ble Geitfjellrenn nummer 70 arrangert. I anledning jubileet stillte mange "gamle helter" til start. Det var tett mellom tidligere vinnere av Geitfjellrennet i de eldste årsklassene. Totalt brøt 73 alpinister, fordelt på alle aldersklasser, startpinnen under årets renn.

Varmegrader og lett snø og regn gjorde etterhvert føret i renntrasèen til en liten utfordring. En utfordring våre løpere taklet på aller beste måte. Blink-løperne tok hjem seieren i sine respektive årsklasser for U12 og eldre. I tillegg viste vår yngste løper på dagens renn, gnistrende kjøring i den lange og varierte storslalåm-løypa.

Ørjan Kjeldstad Hansen, Stian Kjeldstad Hansen, Ingrid Barane, Juni Øverland og Ivar Hembre var Blink-løperne som deltok på årets Geitfjellrenn.

I tillegg til seieren i hver sin årsklasse fikk også Juni Øverland og Ivar Hembre Anders O. Seem vandrepokal til odel eie. Pokalen deles ut til den dame- og herre-løper som har best sammenlagt tid i de to siste sesongers Geitfjellrenn.

Ivar Hembre fikk i tillegg Grong IL Alpingruppes vandrepokal for beste Junior på herresiden. Ivar mottok også Geitfjellrennets sølvmedalje da han hadde beste tid på herresiden, uavhengig av aldersklasse. På damesiden var det Ingrid Barane som fikk denne medaljen.

Vi gratulerer Blink-løperne med utmerket kjøring og fine passeringer på Geitfjellrennet 2015.

Resultatlisten kan sees her: Geitfjellrennet, resultat










Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.