Oppstart barmark og sykkeltrening

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 23. Apr 2018

Barmarkssesongen har startet, vi kjører barmarkstrening på tirsdager og sykkeltrening på søndager.

Alpinåret går mot slutten og det betyr at fokus skiftes fra skitrening til barmarkstrening. Vi starter barmarkssesongen med innetrening (pga dårlig værvarsel) i hallen på Stokkan Ungdomsskole tirsdag 24. april kl 17:00 - 18:00.

Tirsdagtreningene frem til sommerferien er planlagt som utetrening med forskjellige aktiviteter. Ved dårlig vær trekker vi inn i gymsalen på Stokkan Ungdomsskole. Ta med klær og sko til innetrening, i tilfelle været tvinger oss inn under tak. For hvilke aktiviteter som er planlagt på den enkelte tirsdag se Påmelding aktivitet og kjøring

Torsdagtreningene nå er avsluttet.

I mai måned starter vi en prøveordning med sykkeltrening på søndager. Blir dette populært forlenger vi aktiviteten frem til sommerferien. Sykkeltreningen vil bli lagt opp som turer hvor vi forsøker å få litt variasjon i syklingen; asfalt, grus, sti, skog. Dette er utmerket trening for kondisjon, balanse, koordinasjon og styrke. 

Sykkeltreningene vil bli ledet av en av våre trenere, men for at dette skal bli velykket er vi avhengig av at noen foreldre er med. Foreldredeltakelsen er nødvendig for å ta seg av "strekk i feltet", uhell og andre eventuelle problemer som oppstår underveis. Vi ser for oss at minimum to foreldre bør være med på turene. Vi håper foreldrene ser dette som en fin mulighet til en trimtur sammen barn og unge i alpingruppa.

Treningstidene blir som følger:

TidspunktAktivitetOppmøte
Tirsdager 17:00-18:30BarmarkStokkan Ungdomsskole
Søndager (foreløpig, mai måned) 11:00-13:00SykkelStokkan Ungdomsskole

Utstyr til barmarkstrening vil være; joggesko, uteklær, rulleskøyter m/beskyttelseutstyr, klær og sko for innetrening.

Trenerne ber om at dere bruker Påmelding aktivitet og kjøring når dere planlegger å delta. Dette gjelder både for barmark på tirsdager og for sykkeltrening på søndager.



Sesongavslutning i Meråker.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 18. Apr 2018

Sesongens siste skitrening i Meråker.


Tirsdag 17. april var kvelden for sesongens siste skitrening i Meråker Alpinsenter. 

Trener Markus Kvello ledet de ni oppmøtte løperne gjennom en fin slalåmøkt på myk vårsnø i Bjørbekkbakken. Kvelden ble avsluttet med kake på klubbhuset før utstyret ble stuet bort og ytterdøren låst for denne gang.

Barmarkssesong står nå for døren.  Første trening blir torsdag 19. april kl 19-20:00 på Stokkan Ungsdomsskole. Fra og med neste uke (uke 17) blir baramarkstreninger på tirsdager, kl 17-18:30, oppmøte Stokkan Ungdomsskole. 




Se flere bilder i albumet : Sesong 2017-18  (scroll helt ned for se bildene fra denne kveldens trening



Sesongens siste kretssamling

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 3. Apr 2018

Sett av helgen 14.-15 april, Nord-Trøndelag Skikrets inviterer til samling og sosialt samvær på Storlien.

Alpinsesongen er på hell, men det er ennå mulig å få med seg mye bra skikjøring før skiutstyret legges bort for sommeren.

En mulighet man absolutt ikke bør la gå fra seg er skikretsens åpne samling på Storlien i helgen 14.-15. april. Dette er et lavterskel arrangement. Du behøver ikke å ha deltatt på alpintrening tidligere for å være med. Eneste krav til skiferdigheter er at du er "selvdreven" i bakke og heis. Samlingen er åpen for barn åtte år og eldre, det vil si barn født i 2010 eller tidligere.

Dette er populære samlinger og det forventes mange påmeldte også denne gangen. Det blir helt sikkert mye bra skitrening i bakken, og garantert masse gøy på kveldstid sammen med nye og gamle alpinvenner.

Løperne vil få den best tenkelige oppfølging fra trenerne, Odd Fossland og Stian Wodahl. Begge er meget kunnskapsrike og engasjerte skitrenere som brenner for alpinsporten.

Base på dagtid blir SBAs klubbhus ved Slalåmbacken. 

Ønsker du å overnatte, kan dette bestilles på STF Storlien Fjällgård.

Påmeldingsfrist er onsdag 11. april.

Se hele invitasjonen med info om program, priser, og påmelding: Invitasjon NTS Storlien april 2018