NM-tittel i super-G for Markus.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 24. Mar 2018

Vi gratulerer Markus Fossland med seier i NM super-G, U21 klassen!

Foto: Stig Stenberg

Norgesmesterskapet i alpint arrangeres i disse dager på Hafjell i Øyer kommune. Det konkurreres i alle disipliner, og alle renn teller som NM for senior og NM for Jr II, U21 klassen. Stjørdals-Blink Alpint er representert med to deltakere; Ivar Hembre og Markus Fossland, begge elever ved Oppdal VGS Idrettslinje Alpint.

Markus kjørte inn til seier og NM-tittel i gårsdagens super-G renn for U21 klassen. Seier til tross, Markus var ikke helt fornøyd etter rennet. Han mente verdifull tid og  noen plasser på NM Senior-listen gikk tapt etter et par feil i den nedre del av løypa. 

Kun åtte hundredeler skilte de tre beste U21 løperne. På plassen bak Markus fulgte Olav Sanderberg fra Heming IL og Jesper Wembstad Asker Skiklubb. Blinks andre deltaker, Ivar Hembre, ble nummer 24. På resultatlisten NM Senior super-G ble Markus til slutt nummer 12 og Ivar nummer 60.

Ivar fikk et bra løft i dagens storslalåmrenn. I en krevende løype hvor hele 49 løpere kjørte ut fikk Ivar en fin 10. plass i U21 klassen. På seniorlisten plasserte han seg som nummer 30. Markus var en av de mange løperen som ikke kom til mål i dagens konkurranse.

Se fullstendige Resultalister NM Alpint Hafjell 2018



Stjørdalsmesterskap med flere nye løpere.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 10. Mar 2018

Stjørdals- og Meråkermesterskapet i SSL var aller første skirenn for flere av deltakerne.

Edvin Nordbotn var en av flere som debuterte med startnummer på brystet i dagens storslalåmrenn i Meråker.

Årets Stjørdals- og Meråkermesterskap i storslalåm hadde flere deltakere som var i sitt aller første alpinrenn. Det var mye god skikjøring å se i alle årsklasser, men vi lot oss spesielt imponere over de aller yngste, som viste uredd kjøring gjennom storslalåmtraséen i Bjørbekkbakken.

Totalt 60 løpere stilte til start. Foruten klubbens egne løpere hadde også løpere fra Steinkjer, Varden, Inderøy, Åre, Lierne og Malvik funnet veien til Meråker denne lørdagen. 

Fem centimeter nysnø ventet arrangøren ved ankomst bakken lørdag morgen. Det ble derfor en utfordring å få bakken i  rennmessig stand til første start kl 11:30. Men etter iherdig og god innsats fra funksjonærer og sklipatruljer kunne første løper slippes ut i løypa kun få minutter etter rute.

Stjørdals- og Meråkermesterskapet deler hvert år ut fire vandrepokaler. Disse er pokal til eldste og yngste deltaker samt pokal til raskeste jente og gutt som er 13 år eller yngre. Årets vandrepokaler gikk til:

  • Yngste deltaker: 
    • Iver Bendiksen, Stjørdals-Blink Alpint
  • Eldste deltaker: 
    • Bård Olsen, Steinkjer Skiklubb
  • Raskeste jente 13 år og yngre: 
    • Sanna Kristina Totsås, Lierne IL
  • Raskeste gutt 13 år og yngre: 
    • Tage Vekseth-Hahn, Steinkjer Skiklubb

Reultatlister: 


Bilder:




Se flere bilder her (scroll ned til slutten av albumet) : Sesong 2017-18



Sesongens siste renn i Trøndelag.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 4. Mar 2018

Invitasjon er nå tilgjengelig for sesongens  siste renn i Trøndelag, Vårblomsten, AlpinLiga-Cup og Geitfjellrennet.

Rennsesongen i Trøndelag avsluttes i løpet av mars måned. Tre arrangement gjenstår, vi oppfordrer våre løpere til deltakelse på samtlige!

Førstkommende helg, 10.-11. mars inviterer Freidig Alpint og Trondheim Alpinliga til Vårblomsten og Alpinliga-Cup i Vassfjellet. Med et slalåm og et storslalåmrenn markerer Vårblomsten slutten på rennsesongen i Trøndelag for løpere U12 og eldre. Dagen etter arrangeres parallellslalåm-konkurransen Alpinliga-Cup som er åpent for alle årsklasser. Meld dere på, dette bli garantert en fin rennhelg i Vassfjellet Skisenter!

Vi oppfordrer også til deltagelse i Geitfjellrennet som går av stabelen Palmesøndag, 25. mars. Storslalåmrennet arrangeres av Grong Alpin og de inviterer alle årsklasser til å delta. Blink Alpin har god tradisjon for deltagelse her og vi håper derfor å se mange av våre løpere på start denne søndagen. Husk, på hjemturen er et felles stopp på McDonalds Steinkjer "obligaorisk".

Se invitasjon med program her: 

Invitasjon Vårblomsten og Alpinliga-Cup 2018

Invitasjon Geitfjellrennet 2018


Frist klubbpåmelding:

  • Vårblomsten og Alpinliga-Cup 2018, onsdag 7. mars.
  • Geitfjellrennet, tirsdag 20. mars

Link til felles klubbpåmelding finnes i toppemenyen på disse sidene, Påmelding/Påmelding Renn.  

Merk, løpere 13 år og eldre må ha skilisens for å delta på renn. Les mer om skilisens her: Skilisens 2017-18